keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Retkellä

Opiskeluihin liittyy myös yrittäjyysopintoja, ja siihen liittyen meillä oli tänään ohjelmassa tutustumiskäynnit Järvenpään kukkataloon Pitkäsen kukkakauppaan, Suomen kukkakauppiasliittoon ja Helsingin kukkatoimitukseen.Oli todella mukava ja ajatuksia herättävä päivä, matkaan tarttui ajattelemisen aiheen lisäksi mukavia ideoita.

Päivä alkoi Järvenpää kukkatalosta. Tässä muutamia kuvia heidän myymälästään ja hienoista kukkakoruista. Järvenpään kukkatalo oli juhlinut 25 -vuotissynttäreitään muotinäytöksen merkeissä, yhteistyössä Vaatepuun kanssa ja muotinäytöksessä tärkeässä roolissa oli myös kukat korujen muodossa. Kukkakoruja haluaisin kyllä ehdottomasti oppia tekemään. Ja tuon sammaltuolin haluaisin toteuttaa omalle pihalle, sammal on vaan niin ihanaa.
 

Pitkäsen kukkakaupassa vanhat huonekalut ja kirjavat tapetit loivat kodikasta tunnelmaa. 


Seuraavaksi suuntamisimme lounaan kautta Suomen kukkakauppias liittoon. Liiton toiminnasta meille oli kertomassa puheenjohtaja Minna Penttala. Minnalla on yritys Penttala FLORAL DESIGN, olin tutustunut siihen jo aiemmin ja oli tosi kiva kuulla lisää myös hänen tavastaan työllistää itsensä.
Kukkatoimitus toimittaa kukkia kukkakauppoihin, ja olisihan siellä ollut vaikka mitä! No tunnustan, ostin jotain, niistä myöhemmin lisää.
 
PS. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, kännykän kuvan laatu ei ole paras, etenkään jos se alkaa vedellä viimeisiään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti